Familie Reuvers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 730:

Wilhelmus Vermunt en Janneken Oonincx zijn getrouwd op 19 december 1657 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Adrianus Hantes is geboren op 11 november 1659 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Anthonius Anthens is geboren op 11 september 1661 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Matheus Paulus is overleden op 5 januari 1663 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Joanna Janssen is geboren op 18 februari 1663 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Joannes Hantes is geboren op 22 mei 1664 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Thomas (Domes) Kempenaer en Elisabetha Goverts zijn getrouwd op 21 december 1664 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Jacobus Jacob is geboren op 16 maart 1665 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Gummarus Struijs is geboren op 11 mei 1665 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Jacob Cornelissen en Cornelie Pauwels zijn getrouwd op 22 mei 1666 in Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.