Familie Reuvers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 730:

Gerardus Smoor is geboren op 17 december 1638 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Petrus Oonincx is geboren op 6 januari 1647 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Johanna Vermunt is geboren op 12 december 1648 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Adriaen Verhulst en Maeijken Hantens zijn getrouwd op 27 juli 1649 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Joannes Janssen is geboren op 1 maart 1654 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Anthonius Goosens en Cornelia Jacobus zijn getrouwd op 28 maart 1654 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Petronilla Campenaer is geboren op 15 februari 1655 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Paschasia de Bot is geboren op 30 maart 1655 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Cornelia de Bot is geboren op 30 maart 1655 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Maria Hantes is geboren op 19 oktober 1656 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.