Familie Reuvers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 730:

Dingeman Roecken is geboren op 25 september 1666 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Maria Bartels is geboren op 7 oktober 1666 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Cornelius van den Eeden is geboren op 17 januari 1667 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Judocus de Bot is geboren op 28 januari 1667 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Anna Pieters is geboren op 4 oktober 1667 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Jo(h)anna van Ham is geboren op 1 december 1667 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Peter van Ham en Adriaentje Cempenaers zijn getrouwd op 8 juli 1668 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Marinus van den Heden is geboren op 29 december 1668 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Petronilla van Ham is geboren op 10 november 1669 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Adrianus Haghens en Anna Cornelissen zijn getrouwd op 11 februari 1670 in Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.