Familie Keijzer

Foto van Arie Keijzer
De publicatie Familie Keijzer is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 32.301 personen. Vanwege privacy zijn 1.787 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 10 juni 2023.


Bij het opzetten van dit bestand ben ik uitgegaan van de familie Keijzer in Kampen. Vanuit deze veehouderfamilie heb ik een groot deel van de veehouders/pachters van het Kampereiland en Kampen/Brunnepe kunnen toevoegen. Daarbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het boek "Pachters van de Stadserven op het Kampereiland" van de archivaris dhr. J. Grooten. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!