Familie Keijzer

Foto van Arie Keijzer
De publicatie Familie Keijzer is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 42.218 personen. Vanwege privacy zijn 1.967 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 12 juni 2024.


Bij het opzetten van dit bestand ben ik uitgegaan van de familie Keijzer in Kampen. Vanuit deze veehouderfamilie heb ik een groot deel van de veehouders/pachters van het Kampereiland en Kampen/Brunnepe kunnen toevoegen. Daarbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het boek "Pachters van de Stadserven op het Kampereiland" van de archivaris dhr. J. Grooten. 

Ondertussen is een groot deel van de boerenfamilies van Kampen en omstreken opgenomen in dit overzicht. De herkomst van de families komt van een halve cirkel rondom Kampen. Te beginnen in Vollenhove, Zwartsluis, Genemuiden, Grafhorst, Hasselt, Mastenbroek, IJsselmuiden, Wilsum, Zalk en Veecaten, Zwollerkerspel, Hattem, Heerde, Wezep, Epe, Oldebroek, Kamperveen, Oosterwolde, Elburg, Doornspijk, Nunspeet.

Daarmee zijn heel veel van de boerenfamilies op de een of andere manier verwant met elkaar. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!