Stamboom Gerritsen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 52:

Jan Bosma en Rinske van der Meer zijn getrouwd op 12 mei 1892 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Meines van der Meer en Wobkje Kinsbergen zijn getrouwd op 13 mei 1893 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Alle Wijnstra en Jantje Ritses Tjerkstra zijn getrouwd op 17 oktober 1895 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jetske Gjalts van der Meer is overleden op 1 maart 1897 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Joukje Piers Aukema is overleden op 17 december 1912 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Meine van der Meer en Wytske Wijnstra zijn getrouwd op 10 mei 1919 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Wijnstra en Trijntje Visser zijn getrouwd op 30 augustus 1919 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Piers Aukema is overleden op 10 april 1921 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Akke Lammerts van der Weide is overleden op 15 januari 1923 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Meintje Lammerts van der Weide is overleden op 14 april 1925 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.