Stamboom Gerritsen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 52:

Trijntje Aukema is geboren op 6 maart 1843 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Jans van der Meer en Fokje Piers Bottinga zijn getrouwd op 17 mei 1843 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Teunes Pieters Miedema en Akke van der Meer zijn getrouwd op 15 mei 1845 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Bates Aukema is geboren op 7 augustus 1845 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Fekke Aukema is geboren op 3 februari 1849 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd Everts Kleiterp en Sjoukjen Galts van der Meer zijn getrouwd op 9 mei 1849 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Marten Aukema is geboren op 17 september 1851 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pier Thees Aukema is overleden op 18 mei 1855 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Meine Jans van der Meer en Tjimkje Hedzers Tiemersma zijn getrouwd op 8 mei 1856 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Gjalts van der Meer en Wietske Eesges Terpstra zijn getrouwd op 10 mei 1856 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.