Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 2.394:

Hendrik de Vroome is geboren op 2 augustus 1815 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantien Hamminga is geboren op 7 augustus 1815 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Schutte is overleden op 10 augustus 1815 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harmannus de Vroom(e) en Hendrikje (Henderkien) Jans Hessels zijn getrouwd op 19 augustus 1815 in Dwingeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dwingeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berend Kleine is geboren op 27 augustus 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Gerritdina Meppelink is geboren op 5 september 1815 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik van Lenthe is overleden op 18 oktober 1815 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Willems Zomer en Geesjen Gerrits (Geerts) Prins zijn getrouwd op 1 november 1815 in Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harm Meertens is overleden op 17 november 1815 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lambertus Fledderus en Jentien Pieters Hummelen zijn getrouwd op 1 december 1815 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.