Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 2.394:

Herman(n)es (Harmannus) Hummelen en Marchien (Margje)Jans Halterman (Hulterman, Holterman, Kolterman) zijn getrouwd op 23 april 1813 in Ruinerwold. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinerwold » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikje Ellen is overleden op 30 mei 1813 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jentje Bouwknegt is geboren op 9 juni 1813 te Nijeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Nijeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frederik Boddendijk is overleden op 30 juli 1813 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem de Vroome is geboren op 7 september 1813 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Dilling is geboren op 14 september 1813 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Swaantien Harms is overleden op 25 oktober 1813 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Reinds Koster is geboren op 26 oktober 1813 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit de Vries is geboren op 11 november 1813 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Cents Schonewille en Hilligje (Hillegie) Hendriks Lubbers zijn getrouwd op 12 november 1813 in Zuidwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidwolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.