Bißmeyer-Bissmeyer-Bismeyer-Bismeijer Family » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 2.394:

Henderikus Walkotten is geboren op 28 september 1814 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trientje Companje is geboren op 11 oktober 1814 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Rijkelt Bakker en Lammichien Timmermans zijn getrouwd op 21 december 1814 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Roelofs Koster is overleden op 22 december 1814 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Broeksma is geboren op 8 maart 1815 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gezina Alida Scholten is overleden op 10 maart 1815 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Minne Supheert is geboren op 17 maart 1815 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marchien (Marchje) de Vroom is geboren op 13 april 1815 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan(s) Drenthen en Johanna Harms zijn getrouwd op 2 mei 1815 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jentien (Jentje) Arends Lensen is geboren op 5 juni 1815 te Havelte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Havelte » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.