genealogieonline

Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos - Met veel scans

Foto van Stichting De Oude Schoenendoos

De publicatie Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos - Met veel scans is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Attentie! -- Per 25 mei 2018 treedt de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking.

Als Heemkundekring moeten wij hierdoor helaas een aantal maatregelen in acht nemen bij het publiceren van de Bidprentjes. – Dit vergt enige tijd, wij hopen z.s.m. u weer onze mooie collectie te kunnen laten zien via onze internetpagina – Tot aan die datum tonen wij u enkel een van onze oudste bidprentjes. --

 

Welkom bij de Bidprentjesverzameling van "Stichting De Oude Schoenendoos".

Deze publicatie is primair opgebouwd vanuit gescande bidprentjes. Door het combineren en het in familielijn aan elkaar koppelen, ontstaan er veelal verschillende kleine stambomen.

Stichting " De Oude Schoenendoos" heeft als doelstelling het openbaar en toegangkelijk maken van cultureel en historisch materiaal, voornamelijk uit het grondgebied van de voormalige gemeente Vierlingsbeek. De stichting beschikt over een groeiende bidprentjes verzameling van circa 18.000 prentjes, voorts circa 40.000 foto's en een vijftigtal films uit de oude doos, voornamelijk afkomstig uit de dorpen Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Groeningen en Vortum-Mullem en omliggende dorpen. Graag roepen wij iedereen op, die in het bezit is van bidprentjes e.d. om deze door ons te laten scannen zodat deze gepubliceerd kunnen worden. Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op.

-- Mocht u bezwaar ondervinden betreffende de publicatie van een bidprentje, neem dan contact met ons op, wij zullen het bidprentje dan per omgaande verwijderen -- .

Wij wensen u veel lees, kijk en speurplezier. Namens "Stichting De Oude Schoenendoos", Loed Rongen www.stichtingdeoudeschoenendoos.nl


Index op familienamen

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!