genealogieonline

Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos

Bild von Stichting De Oude Schoenendoos

Die Veröffentlichung Bidprentjesverzameling Stichting De Oude Schoenendoos wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 7.923 Personen. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


Welkom bij de Bidprentjesverzameling van "Stichting De Oude Schoenendoos".

Deze publicatie is primair opgebouwd vanuit gescande bidprentjes. Door het combineren en het in familielijn aan elkaar koppelen, ontstaan er veelal verschillende kleine stambomen.

Stichting " De Oude Schoenendoos" heeft als doelstelling het openbaar en toegangkelijk maken van cultureel en historisch materiaal, voornamelijk uit het grondgebied van de voormalige gemeente Vierlingsbeek. De stichting beschikt over een groeiende bidprentjes verzameling van circa 20.000 prentjes, voorts circa 15.000 foto's en een vijftigtal films uit de oude doos, voornamelijk afkomstig uit de dorpen Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Groeningen en Vortum-Mullem en omliggende dorpen. Graag roepen wij iedereen op, die in het bezit is van bidprentjes e.d. om deze door ons te laten scannen zodat deze gepubliceerd kunnen worden. Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op.

-- Mocht u, om welke reden dan ook, bezwaar ondervinden betreffende de publicatie van een bidprentje of de door ons geplaatse informatie of  afbeeldingen, neem dan contact met ons op, wij zullen het bidprentje en de overige gegevens en afbeeldingen dan per omgaande verwijderen -- .

Wij wensen u veel lees, kijk en speurplezier. Namens "Stichting De Oude Schoenendoos", Loed Rongen www.stichtingdeoudeschoenendoos.nl


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der VergangenheitSammlungen

Diese Publikation ist Teil folgender Sammlung(en):

Logo Genealogie Online collectie GebetskartenGebetskarten

Publikationen, die aus den Daten und/oder Bildern von Gebetskarten bestehen.
Gefundene Online-Scans Scans zoeken

Übereinstimmungen gefunden Aanknopingspunten tussen stambomen


Opfer des Zweiten WeltkriegsDer Zugang zum Inhalt der Publikation ist vom Autor eingeschränkt.

Wenn Sie von dem Autor/der Autorin eingeladen sind, können Sie sich anmelden und den privaten Bereich anschauen.


Diese Publikation enthält 16.275 Bilder!


Besuche die Bildergallerie


Testen Sie diesen Service unverbindlich

mehr als 7.500 Ahnenforscher sind bereits dabei!


Das Einloggen in den privaten Teil dieser
Publikation ist nur auf Einladung durch den
Autor möglich!


Abbrechen


Haben Sie Ihr Passwort vergessen?