Alles is Familie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 72:

Gerrit Jan Huinink en Willemina ter Maat zijn getrouwd op 23 januari 1890 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Antonius Hendrikus Vriezen en Hendrika Geertruida Meijerman zijn getrouwd op 21 januari 1892 in Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Lamberdina Geertruida Gijsbers is geboren op 25 juni 1893 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Bernard Huinink is geboren op 1 juli 1893 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Antonius Bernardus Vriezen is geboren op 27 december 1894 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Pietje Enzerink is geboren op 25 september 1896 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrika Jacoba Geels is overleden op 12 juli 1897 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Aart Albertus van der Meijden en Hendrika Evers zijn getrouwd op 20 juli 1900 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendrikus Vieberink en Johanna Wilhelmina Kraan zijn getrouwd op 15 februari 1901 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Havekes en Johanna Maria Krabben zijn getrouwd op 5 februari 1904 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.