Alles is Familie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 72:

Theodorus van Westerop is geboren op 25 september 1879 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Arie Johan Ido Assink is geboren op 3 december 1880 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Suzanna Christina Tieman is geboren op 7 maart 1881 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Meerdinkveldboom is geboren op 25 januari 1883 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Anton Gerard Johan Hendrik Assink is geboren op 13 februari 1883 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Grada Hendrika Zweers is geboren op 7 februari 1885 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Otto Roelman Frederik Immink is overleden op 18 juni 1885 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Willemsen is geboren op 30 januari 1886 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Willemsen en Gesina Johanna Evers zijn getrouwd op 9 oktober 1886 in Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johan Michelbrink is geboren op 23 juni 1889 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.