Alles is Familie » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 63:

Jan Willem Michelbrink en Geertruida Helmink zijn getrouwd op 11 juli 1867 in Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Bernard Immink is geboren op 3 maart 1870 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Antonius Christoffel Davids is geboren op 14 juli 1871 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Theodorus Dales is geboren op 24 december 1871 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrika Evers is geboren op 2 januari 1877 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Gerhardus Wieggerinck is geboren op 26 april 1878 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Antoni Hermanus Assink is geboren op 9 maart 1879 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Theodorus van Westerop is geboren op 25 september 1879 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Arie Johan Ido Assink is geboren op 3 december 1880 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Suzanna Christina Tieman is geboren op 7 maart 1881 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.