Stamboom Schoemaker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 309:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annegjen Schoemaker (overleden in 1828), een kind van Hendrik Jans Schoemaker en Egbertje Koenen Bond, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arend Schoemaker (geboren in 1828), een kind van Jan Lucas Schoemaker en Grietje Hendriks Hofman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geugjen Strijker (geboren in 1828), een kind van Albert Alberts Strijker en Hendrikje Hendriks Zanting, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Harreling (overleden in 1829), een kind van Maarten Pieters Harreling en Albertje Alberts Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantien Kreulen (geboren in 1829), een kind van Roelof Kreulen en Anna Roelofs Brouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Harreling (geboren in 1829), een kind van Maarten Pieters Harreling en Albertje Alberts Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend Zwiggelaar (geboren in 1829), een kind van Hendrik Berends Zwiggelaar en Hendrikje Jans Eshuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Kreulen (geboren in 1829), een kind van Roelof Kreulen en Anna Roelofs Brouwer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantjen Remmelts (geboren in 1830), een kind van Remmelt Jans Remmelts en Lutje Bartelds Dorenbos, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Remmelts

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikjen Spijkerman (geboren in 1830), een kind van Willem Hendriks Spijkerman en Aaltje Gerrits Schoemaker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.