Scans zoeken » Online scans vinden bij gebeurtenissen uit uw publicaties

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!

genealogieonline heeft een register opgebouwd met bij archiefwebsites beschikbare scans van DTB- en BS-akten en websites met foto's van grafzerken. Wanneer u uw genealogische gegevens publiceert op genealogieonline (of elke keer als u uw gegevens bijwerkt) dan worden uw gegevens tegen dit register aangehouden. Het resultaat van deze vergelijking is een lijst met personen uit uw publicatie met daarbij links naar de bronwebsites waar hoogstwaarschijnlijk een akte of foto is te vinden van zijn/haar geboorte, huwelijk, overlijden of grafzerk.

Met het Probeer abonnement kunt u vrijblijvend Genealogie Online uitproberen, dus ook de Scans zoeken functie. Als u tevreden bent met de service van Genealogie Online dan kunt u uw abonnement opwaarderen naar een Premium abonnement met nog meer functionaliteit en service!

Het register van online BS- en DTB-akten kunt u nu ook eenvoudig doorzoeken op basis van een door u ingevulde genealogische gebeurtenis!


Video uitleg van de Scans zoeken functie


Bronwebsites

Scans zoeken, een service van Genealogie OnlineHet register bevat informatie over online scans van de volgende archieven (u kunt in het scanregister zoeken per plaats of de statistieken van Scans zoeken bekijken):


LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo