Stamboom Schoemaker » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 301 - 309 van 309:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Bruinier (overleden in 1944), een kind van Jan Bruinier en Gerritje Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirkje Bruinier

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Okhuijsen (overleden in 1949), een kind van Jacobus Okhuijsen en Aaltje Woutersen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Remmelts (overleden in 1951), een kind van Jan Remmelts en Margje Spijkerman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Sophia Okhuijsen (overleden in 1952), een kind van Jacobus Okhuijsen en Teuntje Clarazina van Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Jansje Kamstra (overleden in 1953), een kind van Bauke Kamstra en Maria Renes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Bruinier (overleden in 1955), een kind van Jan Bruinier en Gerritje Meurs, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirkje Bruinier

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Slijkhuis (overleden in 1958), een kind van Albertus Slijkhuis en Fennigje Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Schoenmaker (overleden in 1963), een kind van Derk Schoenmaker en Niessien Scheper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje van Beek (overleden in 1968), een kind van Jacob Gerrit van Beek en Dirkje Bruinier, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan van Beek

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.