Stamboom van de familie Rutgers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 159:

Berend Nannes van der Wal is geboren op 27 februari 1841 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Luitje Jans Kater en Geertje Luitjes van der Wal zijn getrouwd op 13 april 1842 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Luitjes van der Wal is overleden op 9 november 1843 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Tjaards Olthuis is geboren op 15 oktober 1844 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Luitje Luitjes Kater is geboren op 18 januari 1845 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Sterk en Elisabeth Johanna Angenieta Klein zijn getrouwd op 8 maart 1846 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sietze Mulder is geboren op 25 december 1847 te Stavoren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Stavoren » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Graafhuis is geboren op 17 september 1849 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Luitje Knol en Nantje Luitjes van der Wal zijn getrouwd op 10 januari 1850 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Kuiper is geboren op 25 augustus 1850 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.