Stamboom van de familie Rutgers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 151 - 159 van 159:

Geert Jans Munneke en Djeuwke Bos zijn getrouwd op 18 maart 1907 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Engelina Luitjes van der Wal is overleden op 19 mei 1907 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Zwaantje Blaak is overleden op 16 februari 1910 te Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Holstein is overleden op 3 juli 1923 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Louis Johan Faber is overleden op 7 juni 1925 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Feikje Heeres is overleden op 8 mei 1928 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Grietje Munneke is overleden op 3 april 1929 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Djeuwke Bos is overleden op 28 november 1929 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Geert Jans Munneke is overleden op 20 mei 1939 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.