Stamboom Luchies » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 63:

Willem Meijer en Janke Bruin Baron zijn getrouwd op 24 december 1903 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geesje Joling is geboren op 6 mei 1905 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Francina Hummel is overleden op 21 juli 1905 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wijtske Pakes is overleden op 11 maart 1906 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Evert Luchies is geboren op 12 december 1906 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jenne Visser en Grietje van Veen zijn getrouwd op 26 november 1908 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trijntje Pakes is overleden op 20 januari 1910 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berend-Jan Luchies is geboren op 23 november 1910 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Everdina Klaassen is overleden op 5 januari 1911 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Baron en Tjimke Veenstra zijn getrouwd op 20 juli 1911 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.