Stamboom Luchies » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 63:

Jan Harm Luchies is overleden op 21 mei 1895 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jochem Klazes Baron en Arendje vos zijn getrouwd op 28 februari 1896 in Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan van Tellingen en Trijntje van Veen zijn getrouwd op 22 mei 1896 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Janke Baron is geboren op 20 maart 1897 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hans Klazes Baron en Lena vos zijn getrouwd op 4 februari 1898 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geert van Veen en Janna Moes zijn getrouwd op 15 maart 1898 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Evert Fokkema en Jantje van der Meer zijn getrouwd op 4 juli 1899 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jenne Hummel is overleden op 21 augustus 1899 te Westerbork. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Westerbork » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Harm Luchies is geboren op 18 februari 1902 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Klaas Hanzes Baron is overleden op 5 augustus 1903 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.