Stamboom De Duffelt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.197:

Jan Noor is geboren op 27 april 1813 te Kloosterburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Kloosterburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Albertus Blink is geboren op 18 mei 1813 te Finsterwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Finsterwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Doesburg is overleden op 30 juni 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerd Heinrich Kühl is overleden op 22 juli 1813 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Johannes Wessels en Jantien van der Linde zijn getrouwd op 31 oktober 1813 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonij Bruininck en Henrina Jansen zijn getrouwd op 14 november 1813 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans is geboren op 15 november 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Hinderikus en Gesina Breeman zijn getrouwd op 10 december 1813 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertus Wenneker en Emmerentiana Magreta van Kampen zijn getrouwd op 26 december 1813 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willemina van Heek is geboren op 30 juli 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.