Stamboom Batavier » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 481 - 486 van 486:

Tjitte Bijlsma is overleden op 22 augustus 1952 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacob van Lottum is overleden op 23 oktober 1953 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jeltje Brandsma is overleden op 3 oktober 1957 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Tjebbe Krekt is overleden op 1 juni 1960 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Janke Krekt is overleden op 27 oktober 1960 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Antje Wip is overleden op 22 juni 1961 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.