Stamboom Batavier » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 461 - 470 van 487:

Tjebbe Krekt en Jantje Slootheer zijn getrouwd op 18 mei 1916 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Dieuwke Welvaart is overleden op 1 september 1916 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Rinse de Vries en Aafje Endstra zijn getrouwd op 9 december 1916 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Margjen Berends Pijlman is overleden op 13 januari 1917 te Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gepke Smeding is overleden op 17 februari 1917 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Eelke de Jong en Janke Krekt zijn getrouwd op 10 mei 1917 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan van der Werf en Petronella Flieringa zijn getrouwd op 27 september 1918 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem van Lottum is overleden op 21 december 1919 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Augustinus Elgersma en Jentje Hendriks zijn getrouwd op 22 april 1920 in Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Albert Tolman en Rimkje Anna van der Meer zijn getrouwd op 27 januari 1921 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.