Genealogie Walthaus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 175:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Francisca Ermers (geboren in 1839), een kind van Lambertus Arnoldus Ermers en Hillegonda van Sichem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Lington (geboren in 1840), een kind van Pieter Lington en Dirkje Lajoux, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Francisca Ermers (overleden in 1841), een kind van Lambertus Arnoldus Ermers en Hillegonda van Sichem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Venlo gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Francisca Ermers (overleden in 1841), een kind van Lambertus Arnoldus Ermers en Hillegonda van Sichem, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerhardus Josephus van Midden (geboren in 1841), een kind van Govert van Midden en Maria Elisabeth Vinckx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmanna Tecla van der Beek (geboren in 1842), een kind van Harmannus van der Beek en Margaretha Paagman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Midden (geboren in 1845), een kind van Govert van Midden en Maria Elisabeth Vinckx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Takens (geboren in 1846), een kind van Egbert Takens en Sietske Luitsens Westerhof, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Takens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Takens (overleden in 1848), een kind van Egbert Takens en Sietske Luitsens Westerhof, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Takens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ernestina Cornelia de Hart (overleden in 1849), een kind van Johannes de Hart en Elisabeth Maria Wilhelmina Lington, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.