Genealogie Walthaus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 171 - 175 van 175:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Catharina Schikan (overleden in 1961), een kind van Johannes Gerardus Schikan en Catharina Agnes Maria Olling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Angela Margaretha Werdekker (overleden in 1964), een kind van Cornelis Werdekker en Margaretha Henrica Joanna Remmers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Petrus Neijens (overleden in 1965), een kind van Petrus Neijens en Jantje Pijp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmina Maria Neijens (overleden in 1966), een kind van Petrus Neijens en Jantje Pijp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Joanna Angela Werdekker (overleden in 1968), een kind van Cornelis Werdekker en Margaretha Henrica Joanna Remmers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.