Stamboom Kruyshoop » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.258:

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Chieltje Jol (overleden in 1814), een kind van Arie Ariense Jol en Adriana Vrolijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Alida Jol

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje de Boer (overleden in 1814), een kind van Pieter Adriaansz de Boer en Elisabeth Caspersdr Engel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Grotewal (overleden in 1814), een kind van Jan Pietersz Grootewal en Lijsbeth Jansdr Bart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Overkleeft (geboren in 1814), een kind van Hendrik Jansz Overkleeft en Maria Jansdr van den Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Taal (overleden in 1815), een kind van Wouter Kornelisse Taal en Neeltje Arijense Pronk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Taal (overleden in 1815), een kind van Wouter Kornelisse Taal en Neeltje Arijense Pronk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Wit (overleden in 1815), een kind van Pieter Simonsz Wit en Trijntje Abrahamsdr Mijts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Bronsveld (geboren in 1815), een kind van Klaar Jochemsz Bronsveld en Claartje Spaans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hooijschuur (overleden in 1815), een kind van Willem Hooijschuur en Dieuwertje Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Bergers (overleden in 1816), een kind van Jan Bergers en Grietje Praag, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Bergers

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.