Stamboom Kruyshoop » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.258:

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon (geboren in 1808), een kind van Pieter Simonsz Wit en Trijntje Abrahamsdr Mijts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Guurtje (geboren in 1810), een kind van Pieter Simonsz Wit en Trijntje Abrahamsdr Mijts, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham (geboren in 1810), een kind van Abraham Mijts en Antje Kuiper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Vrouwtje Mijts (overleden in 1812), een kind van Abraham Mijts en Antje Kuiper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Cornelisz With (overleden in 1813), een kind van Cornelis Wit en Jannetje Kok, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arien Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje Pielkenrood (overleden in 1814), een kind van Jan Christiaans Pielkenrood en Guurtje Zimons Mans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Taal (overleden in 1814), een kind van Aalbert Cornelisse Taal en Johanna de Ruijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Taal (overleden in 1814), een kind van Aalbert Cornelisse Taal en Johanna de Ruijter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Vrouwtje Mijts (overleden in 1814), een kind van Abraham Mijts en Antje Kuiper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Chieltje Jol (overleden in 1814), een kind van Arie Ariense Jol en Adriana Vrolijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Alida Jol

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.