Genealogie Fokkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 266:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje van der Meer (geboren in 1827), een kind van Jan Meinzes Van der Meer en Arendtje Teunis Blok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Melis de Jong (geboren in 1827), een kind van Romke Sjoerds De Jong en Jikke Pieters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Westra (geboren in 1827), een kind van Metske Jans Westra en Johanna Jacobs Jakobs Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sypkje Zwerver (geboren in 1828), een kind van Geele Melles Zwerver en Popkjen Martens Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thymen Haagsma (geboren in 1828), een kind van Fedde Harmens Haagsma en Sytske Everts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Symon Fokkens (geboren in 1829), een kind van Pier Bouwes Fokkens en Gerbrig Feitzes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sipke de Wal (geboren in 1830), een kind van Willem Rintjes Hiltje Sipke De Wal en Sjoerdtje Sipkes De Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van der Meer (geboren in 1830), een kind van Jan Meinzes Van der Meer en Arendtje Teunis Blok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wietske Binnerts (geboren in 1830), een kind van Johannes Sjoerds Binnerts en Ebelina Jogchums Zuidema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tiede de Jong (geboren in 1830), een kind van Romke Sjoerds De Jong en Jikke Pieters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.