Genealogie Fokkens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 261 - 266 van 266:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Loois (overleden in 1940), een kind van HENDRIK LOOIS en Antonia Ligtenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Jan Ormel (overleden in 1942), een kind van Hendrik Jan Ormel en Hendrika Grada Wisselink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henrietta Margaretha Hakkert (overleden in 1947), een kind van Antonie Hakkert en Maria Magdalena Muller, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonie Johannes Franciscus Hakkert (overleden in 1953), een kind van Cornelis Hakkert en Jantina Maria Heidema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba van Weringh (overleden in 1964), een kind van Jannes van Weringh en Menke Hendriks van der Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anje Kamphuis (overleden in 1965), een kind van Wijbe Kamphuis en Martje Zuidhof, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Ida Kamphuis

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.