Database Van Broekhoven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.648:

Louwerens Jan Roeper Bosch is geboren op 4 oktober 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Kerpels is geboren op 9 november 1813 te Nieuweschans. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuweschans » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Dammenis is geboren op 17 februari 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tjebbe van der Woude en Elssijn Geerts zijn getrouwd op 20 maart 1814 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Pothoff Beckering is geboren op 20 april 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Senteur Tafferrene is overleden op 17 juli 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Senteur Tafferrene is geboren op 31 oktober 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Helena Peulen is geboren op 24 juli 1815 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelf Johannes Enuma is geboren op 25 augustus 1815 te Ezinge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ezinge » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gesina Maria Johanna Timans is geboren op 13 september 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.