Database Van Broekhoven » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.641 - 1.648 van 1.648:

Anna Elisabeth Cornelia Maria Callenfels is overleden op 20 februari 1963 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelm Friedrich Bernardus Wouters is overleden op 2 april 1963 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Juurtje Oomkens is overleden op 22 augustus 1963 te Hoogezand-Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand-Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Hendriks is overleden op 19 januari 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Zon is overleden op 19 mei 1964 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonius Bernardus Witsenboer is overleden op 4 augustus 1964 te Kloosterburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Kloosterburen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frederik Hinderk Kruize is overleden op 27 oktober 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hindrik Jans is overleden op 15 december 1964 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.