Genealogie Wolf » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 90 van 119:

Josephus van den Berg is overleden op 10 november 1928 te Hilvarenbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hilvarenbeek » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Alphons van Stokkom is overleden op 19 november 1928 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Bernardus Albertus Maria Rensen is geboren op 18 oktober 1929 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Antonius Johannes Eikhout en Anna Arica van Ooijen zijn getrouwd op 6 november 1929 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Petronella Josepha Cornelia Adriana van de Ven is overleden op 5 juni 1930 te Hilvarenbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hilvarenbeek » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Gielens is overleden op 11 juni 1931 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Antonetta Cornelia Maria Schimmel is geboren op 18 augustus 1932 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Petrus Adrianus Peeters en Hubertina Antonie Adriana van Bommel zijn getrouwd op 22 februari 1933 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Johann Stephan Antonius Völkers en Aldegonda Hubertina Steeghs zijn getrouwd op 8 mei 1934 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Elisabeth Cornelia Maria Jansens is overleden op 27 juni 1935 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.