Genealogie Wolf

Foto van Ton Wolf
De publicatie Genealogie Wolf is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.532 personen. Vanwege privacy zijn 1.784 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 29 januari 2023.


Mijn naam is Ton Wolf, geboren 1931 in Helmond, vanaf 1932 t/m 1958 getogen in Nijmegen en daarna wonende in Delft. Belangstellenden voor mijn Genealogie Wolf zijn van harte welkom. Als u daarop vragen, aanvullingen en/of correcties voor mij heeft zal ik desgewenst z.s.m. reageren. Iedereen veel leesplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet, Ton.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!