Stamboom Willemse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 183:

Adriaan Tedingh Van Berckhout is geboren op 12 januari 1724 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriaan Tedingh Van Berckhout is geboren op 12 januari 1724 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriaen Beverwijk is overleden op 7 december 1725 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriaen Beverwijk is overleden op 7 december 1725 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Adriaan Tedingh Van Berckhout is overleden op 7 januari 1726 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adriaan Tedingh Van Berckhout is overleden op 7 januari 1726 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Margaretha van Schaeck is geboren op 3 februari 1726 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Sigbertus Pietersz Bucerus is geboren op 22 april 1729 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Veerdu Agnes Pan is geboren op 21 mei 1729 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Helmich Schuerman en Johanna Catharina Beverwijk zijn getrouwd op 9 oktober 1729 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.