Stamboom Willemse » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 183:

Trijntje Beverwijk is overleden op 31 oktober 1710 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Beverwijk is geboren op 22 juli 1712 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Beverwijk is geboren op 22 juli 1712 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Herman Verloren en Aafje Coster zijn getrouwd op 19 mei 1715 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Adriaan Teding van Berkhout Groot alias Tedingh van Berckhout en Hester Catharina Beverwijk zijn getrouwd op 28 februari 1717 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Pieter Avenhorn is geboren op 31 augustus 1720 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Avenhorn is geboren op 31 augustus 1720 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Claesz Verloren is overleden op 25 januari 1721 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Claesz Verloren is overleden op 25 januari 1721 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Johan Verloren is geboren op 4 februari 1721 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.