Warder Family Tree

Foto van Gordon Gray Warder Jr
De publicatie Warder Family Tree is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.666 personen. Vanwege privacy zijn 167 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 28 augustus 2022.


Combined Fifield, Gray, Stewart, Burr and Warder family parent-child ancestors from English royals/aristocrats to Charlemagne Carolingian, Ancient Romans, Irish, Welsh, Scottish, French, Italian, Scandinavian, German, and legendary notables.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!