genealogieonline

Familie De Wit

Foto van Niels de Wit

De publicatie Familie De Wit is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.266 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 318 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In deze publicatie zijn verschillende gegevens samengebracht: - de tot op heden gevonden voorouders van mijn beide dochters; - de tot op heden gevonden nazaten van mijn stamvader, Joos Corneliszn de Witte. Het betreft een onderzoek in uitvoering, gepubliceerd om tot uitwisseling van informatie te komen. Ik kom dan ook graag in contact met personen die aanvullende informatie hebben of verbeteringen van de opgenomen gegevens. Dit kan via de knop hieronder. Niet alle opgenomen gegevens zijn betrouwbaar. Waar twijfel bestaat is dit zoveel mogelijk toegelicht.
Het staat eenieder vrij om gegevens te kopiëren voor eigen gebruik. Het is aan te bevelen om gegevens die worden overgenomen zelf te controleren. Mocht u fouten of hiaten aantreffen, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Voor de familie de Wit is een deel van de informatie afkomstig uit het boekje 'de Wit +/- 1570 - 1971' geschreven door de heer G. de Wit in 1973.
Ook wil ik Rijk Oostrijck hartelijk danken voor het mogen gebruiken van zijn gegevens!

Daarnaast wil ik de volgende websites vermelden waarvan gegevens zijn overgenomen en / of die zeer informatief zijn gebleken:
http://www.regionaalarchiefwestbrabant.nl
http://www.bhic.nl
http://www.inevanmeer.nl.
http://www.benwilbrink.nl/genealogie/spreij.htm
http://www.den-braber.nl/index.html
http://www.ruitenburg.net/genealogie/index.php?m=family&id=I2075
http://www.anneke-huijskens-luijten.nl/


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!