Voor- & nageslacht Sietsma - Oudega (Small.) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 412:

Minne Haikes van der Werf en Fokjen Molles Pasma zijn getrouwd op 4 april 1818 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaas Rinkes de Jong en Stijntje Andries Teijema zijn getrouwd op 17 mei 1818 in Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Lourens Wiebes Rinzema en Rinske Jans van der Burg zijn getrouwd op 13 mei 1820 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem Freerks van Es en Jeltje Abes Bouma zijn getrouwd op 3 juni 1820 in Utingeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Utingeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Adam Sietzes van Sijen en IJtje Wijbes Sijtsma zijn getrouwd op 19 augustus 1820 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Douwe Wijbes Sietsma en Marijke Sipkes Lindeboom zijn getrouwd op 9 juni 1821 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Wieberens Huizinga en Pietertje Jans de Jong zijn getrouwd op 26 januari 1822 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Sjoerds de Roos en Jeltje Jans Geertsma zijn getrouwd op 11 mei 1822 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Harmen Martens de Vries en Wijtske Jans Mulder zijn getrouwd op 10 mei 1823 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Durk Haijes Bethlehem en Baukjen Goffes de Vries zijn getrouwd op 7 juni 1823 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.