Vogelzangs Familie Stamboom

Foto van Martin Vogelzangs
De publicatie Vogelzangs Familie Stamboom is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 32.996 personen. Vanwege privacy zijn 4.130 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 4 september 2022.


Beste Mensen.

Na het overlijden van mijn lieve vrouw Wilma,ben ik eigenlijkdoor dat ik graag aan de computer zit, om mijn zinnen een beetje te verzetten. Toevallig kwam ik bij stamboom onderzoek (Genealogie) te recht. Het was een welkome aanreiking.

Ik heb de stamboom Vogelzangs familie Stamboom opgestart  (Familie Vogelzangs-Engels) Door dat mijn zwager eigenlijk al de stamboom van de familie Vogelzangs voor jaren terug via allerlei archieven een heel eind klaar had ben ik daar aan verder gegaan.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!