Vogelzangs Familie Stamboom

Foto van Martin Vogelzangs

De publicatie Vogelzangs Familie Stamboom is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 31.919 personen. Vanwege privacy zijn 2.829 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Beste Mensen.

Na het overlijden van mijn lieve vrouw Wilma,ben ik eigenlijkdoor dat ik graag aan de computer zit, om mijn zinnen een beetje te verzetten. Toevallig kwam ik bij stamboom onderzoek (Genealogie) te recht. Het was een welkome aanreiking.

Ik heb de stamboom Vogelzangs familie Stamboom opgestart  (Familie Vogelzangs-Engels) Door dat mijn zwager eigenlijk al de stamboom van de familie Vogelzangs voor jaren terug via allerlei archieven een heel eind klaar had ben ik daar aan verder gegaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!