Genealogische Databank Westland e.o.

De publicatie Genealogische Databank Westland e.o. is opgesteld door wijlen Petra Schoenmakers (1966-2020) (op verzoek van de nabestaanden blijft deze publicatie beschikbaar, contact is niet mogelijk). en bestaat uit 182.510 personen. Vanwege privacy zijn 4.123 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 25 september 2020.


In deze verzameling zijn de gegevens uit de burgerlijke stand akten van de plaatsen ’s-Gravenzande, De Lier, Naaldwijk, Monster, Wateringen, ’s-Gravenzande, Maasland, Schipluiden, Hoek van Holland en Loosduien in genealogisch verband gekoppeld. De gegevens omvatten:

Voor meer informatie over genealogisch onderzoek in Westland wordt er verwezen naar Studiegroep Genealogie Westland.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!