Stamboom Verhoef » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 325:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aartje Zwart (geboren in 1822), een kind van Hendrik Rutgers Zwart en Driesje Hendriks Vrijheid, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berend Hofman (geboren in 1824), een kind van Tijmen Reins Hofman en Annetje Hendriks Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Hofman (geboren in 1826), een kind van Tijmen Reins Hofman en Annetje Hendriks Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Timen van Oene (geboren in 1826), een kind van Hendrik van Oene en Klasina Koers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Hofman (geboren in 1828), een kind van Tijmen Reins Hofman en Annetje Hendriks Schipper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Vrijheid (overleden in 1828), een kind van Hendrik Hendriksen Vrijheid en Hilligje Dirks, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aartje Vrijheid

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arien van Norel (geboren in 1828), een kind van Hendrik Lubberts van Norel en Maria Van Essen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Arie van Norel

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Verhoef (geboren in 1829), een kind van Barteld Willems Verhoef en Truitje Beenen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje van den Hul (geboren in 1829), een kind van Hendrik Van Den Hul en Geertje Van Oosten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rutger Zwart (geboren in 1829), een kind van Hendrik Rutgers Zwart en Driesje Hendriks Vrijheid, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.