Stamboom Verhoef » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 321 - 325 van 325:

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hennephof (overleden in 1956), een kind van Dirk Hennephof en Hendrika Atsma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Bosch (overleden in 1957), een kind van Lubbert Bosch en Annetje Van Norel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerritje Bosch

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bouw (overleden in 1958), een kind van Jacob Bouw en Jannetje Bonestroo, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrikje Bouw

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Fredrika Caro (overleden in 1958), een kind van Gerrit Caro en Geertje Verhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Verhoef (overleden in 1959), een kind van Frederik Verhoef en Gerritje van de Poppe, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dries Verhoef

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.