Veenendaal "een molenaarsfamilie" » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 67.898:

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aeltjen (geboren in 1643), een kind van Buijk Jansz en Jannetje Dirks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Vergenst De Jonge (geboren in 1643), een kind van Pieter (de Jonge) Vergenst en Magdalena van Peene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaes (geboren in 1644), een kind van Balthasar van de Perre en Barbara Mirou, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dovijdt (geboren in 1647), een kind van Joost Bulsinck en Annecke Rijkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana (geboren in 1649), een kind van Arnoldus de Gelder en Adriana Joostdr. brouwers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Daniel Vergenst (geboren in 1649), een kind van Pieter (de Jonge) Vergenst en Magdalena van Peene, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sophia van Heusden (geboren in 1650), een kind van Pieter Pietersz van Heusden en Eva Dircxdr van Linschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes de Coup (geboren in 1650), een kind van Jacob de Coup en Maria De Pours, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wouter (geboren in 1651), een kind van Arnoldus de Gelder en Adriana Joostdr. brouwers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Lisebeth (geboren in 1651), een kind van Jan (Johan) Willem (Johannes Wilhelmus) Muller en Anna Eenhuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.