Veenendaal "een molenaarsfamilie" » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 67.898:

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Belike (geboren in 1625), een kind van Simen Ariaens Kremer en Emmeke Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catarijna (geboren in 1626), een kind van Jacob Six en Sara Juliens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan (geboren in 1626), een kind van Jacob Jacobsz Hinlopen en Sara de Wael, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Suisanna (geboren in 1626), een kind van Jan van Loo en Anna Huibrechts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margareta Janssen (geboren in 1626), een kind van Joannes Cornelis Heiliger Janssen en Joanna Korste, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaack (geboren in 1627), een kind van Jacob Six en Sara Juliens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans (geboren in 1629), een kind van Jacob Jacobsz Hinlopen en Sara de Wael, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrick Boonders (geboren in 1630), een kind van Joris Boonders en Jenneke Aerntsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan (geboren in 1631), een kind van Jacob Jansz van Sulpen en Anneken Rijckerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Marij (geboren in 1636), een kind van Balthasar van de Perre en Barbara Mirou, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.