Stamboom Van Rumpt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 79:

Jacob Moeliker is geboren op 14 september 1891 te Winkel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Winkel » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adriana Jacoba Graafland is geboren op 30 maart 1894 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hessel van Urk is geboren op 15 juli 1894 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes Stevense is geboren op 11 maart 1895 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Peetoom is geboren op 26 juli 1897 te Wieringerwaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wieringerwaard » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Henderica Lukassen is geboren op 4 januari 1898 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antonius Stam is geboren op 13 september 1898 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Guurtje Slooves is geboren op 19 januari 1899 te Oudkarspel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oudkarspel » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Engeltje Smeding is geboren op 31 maart 1900 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertruida Kraak is geboren op 10 juni 1902 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.