Van der Windt and extended family

Foto van H. van der Windt
De publicatie Van der Windt and extended family is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.566 personen. Vanwege privacy zijn 2.149 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 6 december 2023.


Van der Windt (Van der Wint, Verwint), Wessels, Berkelaar, Selbach, Valstar, Kalkman (Kalckman), Smit, Beltman, Oosterlee, Van der Lugt, Groeneveld, Lentz, Siebelhoff, Sliep, Van Kempen, Drager, Vink, Marsman, Moor, Moerman, Van der Eijk, Staat, Cleijpool (Kleijpool), Lekkerkerk, Jungcurt, Splinter, Liezegang, Ros, Reichgeld (Reiggeldt), Evers, Wilgenhof (Oonk op Wilgenhof), Rieuwers (Rieuwerts), Van Leeuwen, Van Zanten, Rodenburg, Monna

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!