Stamboom Van der Wijk - Van der Ster - Brouwer - Boontjes - Van der Werp - Voor de Wind » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 132:

Fokke Jurjens voor de Wind is geboren op 19 augustus 1833 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Petertje Cornelis Schimmel is overleden op 7 mei 1836 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm Sireuversche is overleden op 4 mei 1837 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Douwe Rensema is overleden op 5 mei 1837 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Jans Zuur is overleden op 14 juli 1837 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Alberts de Wijk is overleden op 9 januari 1838 te Windeweer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Windeweer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Rensema is overleden op 8 september 1838 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Fillippus Froon is overleden op 5 mei 1840 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antje Jurjens voor de Wind is overleden op 4 augustus 1840 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tekke Joosten Kielema is overleden op 5 maart 1841 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.