Stamboom Van der Wijk - Van der Ster - Brouwer - Boontjes - Van der Werp - Voor de Wind » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 132:

Harmina Harmke Harmke is overleden op 27 november 1815 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Filippus Haaijes is geboren op 28 september 1816 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelf van Wijngaarden is geboren op 25 oktober 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Harms Suroversche is geboren op 27 augustus 1817 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Geerts Holscher is overleden op 19 juli 1819 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaldrik Harms Suroversche is geboren op 3 april 1820 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Werp is geboren op 8 mei 1820 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantien van Wijngaarden is geboren op 23 mei 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jurjens voor de Wind is geboren op 26 februari 1821 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geert Jans Holscher is overleden op 25 december 1822 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.