Stamboom Van der Werff / Kooistra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 222:

Pieter Boxem is overleden op 24 oktober 1872 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Doodgeboren zoon Lunsing is overleden op 26 april 1875 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Doodgeboren zoon Lunsing is geboren op 26 april 1875 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aafke Boxem is overleden op 21 maart 1876 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Mettje Metje De Roo is geboren op 9 oktober 1876 te Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Sjierk Fopkes Fopma is overleden op 1 december 1876 te Norg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Norg » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerhard Döbken is overleden op 9 februari 1877 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Alberda Gerlsma is overleden op 30 juli 1878 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Stijntje Lammerts Meelker is overleden op 6 mei 1879 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik De Roo is geboren op 20 oktober 1879 te Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.